Om Wahlgrens

Wahlgrens Redovisningsbyrå

Wahlgrens Redovisningsbyrå AB drivs med en äkta entreprenörsanda sedan starten 1990.

Vi på Wahlgrens Redovisningsbyrå erbjuder våra kunder individuell rådgivning och skräddarsydda ekonomitjänster speciellt anpassade efter våra kunders behov. Vi vet hur viktigt det är med en nära relation med våra kunder och erbjuder både digitala ekonomitjänster och personlig tillgänglighet. Vi tar gärna emot våra kunder på något av våra kontor i Vällingby eller Gamla Stan, men om kunden så önskar kan Wahlgrens Redovisningsbyrå också tillhandahålla ekonomitjänster på plats. Flexibilitet och effektivitet är våra ledord.

 

Allt du behöver

Wahlgrens Redovisningsbyrå har mångårig erfarenhet från komplexa problemlösningar och följer våra kunder under hela företagets livscykel. Genom ett samarbete med en väl ansedd advokatfirma finns även möjlighet till juridisk konsultation i alla former.

Under år 2002 grundade Wahlgrens Redovisningsbyrå inkassoföretaget, Bromma Inkasso. Detta har uppskattats väl då vi kunnat erbjuda en helhetslösning för våra kunder.

En ledande redovisningsbyrå

Med 500 kunder årligen är Wahlgrens Redovisningsbyrå en av Stockholms mest etablerade och ledande redovisningsbyrå, vilket vi är mycket stolta över.

Varmt välkommen att höra av er!
Anette med vänner! 

Anslutna till Srf konsulterna

Vi är en auktoriserad redovisningsbyrå och medlemmar i Srf, branschföreningen för auktoriserade redovisningskonsulter och certifierade rådgivare. Srf konsulterna, tidigare SRF Sveriges Redovisningskonsulters Förbund, är den ledande branschorganisationen inom redovisning och lön. Vi följer självklart Srf Etiska regler

Certifierad partner till VismaSpcs

Vi är en certifierad byråpartner till Visma Spcs som är vanligt att småföretagare i Sverige använder sig av för sin bokföring och fakturering.

Wahlgrens Redovisningsbyrå följer Rex

Arbetar enligt Rex

På Wahlgrens Redovisningsbyrå vill vi erbjuda dig som kund en trygghet när du söker hjälp med din redovisning, och för att göra detta så jobbar vi i enlighet med Rex. Rapport om årsredovisning utgör i sin tur ett kvitto och kvalitetsbevis på att redovisningen utförts i enlighet med Rex.

Vad är Rex (tidigare Reko)?

Rex är ett ramverk med grundläggande principer och riktlinjer som bygger på att skapa kvalitativa redovisningstjänster. Rex riktar sig i första hand till Auktoriserade Redovisningskonsulter och syftar till att skapa kvalitet i redovisningen till nytta för företag, näringsliv och samhälle.

(Texten ovan är tagen från SRF, mer om Rex finns att läsa på deras hemsida. Allmänna avtalsvillkor hittar du här. Find Terms and Conditions in English here.) 

Srf konsulterna
Rex – Svensk standard för redovisningsuppdrag
SALK – Svensk standard för löneuppdrag
Visma Spcs – Certifierad Byrå