Om Wahlgrens

Wahlgrens Redovisningsbyrå AB drivs med en äkta entreprenörsanda och startades upp 1990. Vi är en auktoriserad redovisningsbyrå och medlemmar i SRF, branschföreningen för auktoriserade redovisningskonsulter och certifierade rådgivare.

Vi på Wahlgrens Redovisningsbyrå erbjuder våra kunder individuell rådgivning och skräddarsydda ekonomitjänster speciellt anpassade efter våra kunders behov. Vi vet hur viktigt det är med en nära relation med våra kunder och erbjuder både digitala ekonomitjänster och personlig tillgänglighet. Vi tar gärna emot våra kunder på något av våra kontor i Vällingby eller Gamla Stan, men om kunden så önskar kan Wahlgrens Redovisningsbyrå också tillhandahålla ekonomitjänster på plats, flexibilitet och effektivitet är våra ledord.

Wahlgrens Redovisningsbyrå har mångårig erfarenhet från komplexa problemlösningar och följer våra kunder under hela företagets livscykel. Genom ett samarbete med en väl ansedd advokatfirma finns även möjlighet till juridisk konsultation i alla former.

Under år 2002 grundade Wahlgrens Redovisningsbyrå inkassoföretaget, Bromma Inkasso. Detta har uppskattats väl då vi kunnat erbjuda en helhetslösning för våra kunder.

Med 500 kunder årligen är Wahlgrens Redovisningsbyrå en av Stockholms mest etablerade och ledande redovisningsbyrå, vilket vi är mycket stolta över.

Varmt välkommen att höra av er!

Anette med vänner!