Bokföring & Redovisning

Bokföring och redovisning med Wahlgrens

Bokföring och redovisning i över 30 år

Det finns olika sätt att sköta sin bokföring. Wahlgrens Redovisningsbyrå har arbetat med löpande bokföring och redovisning i över 30 år. Wahlgrens Redovisningsbyrå erbjuder digital bokföring och redovisning, traditionell redovisning, digitala verktyg för enkla och effektiva processer i en kombination av personlig service och bemötande. Vi samarbetar bl.a. med Fortox, Visma och Björn Lunden som erbjuder digitala tjänster för ett effektivt och flexibelt arbetssätt, för att komma igång med våra digitala tjänster erbjuder vi alla våra kunder utbildning i dessa program.

Gör det du brinner för
– vi sköter bokföringen och redovisningen

Att driva företag är otroligt roligt, speciellt när du kan ägna din tid på det du är bäst på och brinner för. Låt oss på Wahlgrens Redovisningsbyrå ta hand om det vi är bäst på, det där med plus, minus och moms. Vi är utbildade, är alltid uppdaterade med senaste nytt och har lång erfarenhet av ekonomi för både stora och mindre företag. Vi vet vilka krav som ställs på bokföring och kan navigera våra kunder tryggt genom alla lagar och förordningar.

På Wahlgrens hjälper vi er med:

Löpande bokföring
Årsbokslut/årsredovisning
Rapport om årsredovisning
Inkomstdeklaration för bolag och privatperson samt övriga skattedeklarationer
Löneservice
Fakturahantering (inkasso)
Rådgivning
Koncernredovisning
Budgetering
Ekonomiska analyser
Affärsplan
Kreditupplysningar
Hyresavisering
Avstämningar 
Företagsvärderingar


För aktuell prislista, vänligen kontakta oss.

Bokföring och redovisning är ett krav

Bokföring ger dig som företagare information om verksamheten, för att du ska kunna styra ditt företag och ta rätt beslut. Bokföringen är också ett underlag för kontroll och uppföljning av verksamheten. 

Läs mer om bokföringsbrott.